Johanna Bradfords nye smukke køkken

Nordiska-Kök-Johanna-Bradford1.jpg

Jer der følger mig ved at Johanna er en favoritblogger jeg tjekker ud hver dag. I sidste uge viste hun sit nye smukke køkken på sin blog og det er som altid når Johanna været igang super estetisk, inspirerende og ikke mindst stilsikkert og tidløst. Køkkenet kommer fra svenske Nordiska Kök og man kan tydeligt se på den totale indretningen at Johanna har en forkærlighed til dansk design.

johannabradford_skaldjursklubben1.jpg
Nordiska-Kök-Johanna-Bradford5.jpg
Nordiska-Kök-Johanna-Bradford11-1.jpg

 

SE OGSÅ:

En fruktansvärd fredag

Fredagen började så fint. Efter att ha lämnat min kära dotter i skolan gick jag en sväng igenom parken med 'Fredagspodden' i mina öron och njöt av all grönska.  På mysiga caféet Ipsen på Gammel Kongevej, mötte jag Jaqueline för en snabb morgonkaffe. Kändes som en väldigt lyxig start på dagen, att kunna starta med bra samtal och sedan gå hem och jobba.

Det var när jag senare på eftermiddagen surfade in på BT som jag upptäckte att något hemskt inträffat i Stockholm. Resten av dagen följde jag nyhetsströmmen på mobilen och tv. I dag går alla mina tankar till dem som drabbats på plats, anhöriga ja alla Stockholmare som precis som jag måste vara i djup chock idag. 

När attacken ägde rum här i Köpenhamn var jag i Sverige. Att resa hem till Danmark dagen efter var en mycket speciell upplevelse. I dag känner jag att det verkligen kan hända var som helst, när som helst. Att en galning kan skapa så mycket ondska skrämmer mig. 

Jag kommer så klart att följa utvecklingen under helgen, men jag kommer sedan att välja att fokusera på kärlek. Jag vill inte vara rädd, jag vill inte begränsas av rädsla. Jag vill inte låta ondskan diktera hur jag skall leva mitt liv.

ALDRIG!

Jag önskar er alla en fin och härlig helg med dem som ni älskar. 

Kram C

 

Hemma hos Amelia Widell

Via: elledecoration.se

Styling: Sasa Antic Foto: Andrea Papini

Amelia Widell är en kvinna med många järn i elden. Just nu har hon stor succés med sin möbelfirma MeliMeli och i dagarna har hon gått från att blogga hos Metro Mode till att bli en del av super duktiga 'blogg gänget' hos elledecoration.se , grattis till både Amelia och Elle Decoration som enlig mig är en perfekt kombination. I och med detta samarbete visar Amelia sitt härliga Söderhem.

Vill du se alla bilderna så kolla HÄR!!

Till salu!

Tittar in en liten snabbis för att dela bilderna av detta fina hem som jag upptäckte på Hanna Wessmans blogg. Gillar den ljusa fina färgskalan och blandningen af fina gamla detaljer som blandas med mer moderna strama linjer.

Du kan se hela hemmet HÄR!!

Önskar dig en fortsatt fin helg! Kram C