Vi har været hjemme hos @oldkbh - se vores reportage i Bolig Magasinet

IMG_1842.JPG


Endelig begynder sidste års boligreportager dukke op i de danske magasiner. Idag udkommer et nyt nr. af @boligmagasinetdk med vores reportage hjemme fra vintageelskeren @oldkbh . Vi hade en skøn dag hjemme hos Michael og jeg kan love at der er masser af personlighed, hygge og inspiration at hente i dette hjem.

Styling: @harmoniskerum Foto: @p_wessel Tekst: @unikkerum #carolineflindthomestories#boligmagasinetdk #vintage #bæredygtigbolig #sustaineblehome

IMG_1843.JPG

Skal vi give dit hjem den kærlighed det fortjener? Jeg har ledige tider i februar og marts

1.jpg

Vil du se flere billeder fra mit hjem så kig ind under #cf_myhome på min instakonto!

Hej!

Januar er tiden hvor de fleste af os er topmotiverede til nystart i vores liv og vi går all in på så vel træning som at spise ekstra sund og styrkende kost. Men hvad møder os så når vi træder ind i entréen efter en lang arbejdsdag og en svedig løbetur, og fremfor alt hvilken følelse fremkalder de møbler, lamper, nipset og kunsten der udgør dit hjem i dig?

 At skulle gøre noget ved indretningen kan virke uoverskueligt i en travl hverdag. Men bare rolig for det er lige præcis her jeg kommer ind i billedet. Jeg har ingen følelsesmæssige hang ups på dine ting. Jeg har til gengæld rigtigt mange års erfaring fra indretningsbranchen, et skarpt æstetisk øje og bliver jeg utroligt motiveret at skabe indretningsløsninger der matcher dine krav og ønsker.

Lige nu har jeg ledige tider i både februar og marts, så måske er det lige nu du skal investere i dit og familiens hjem og booke mig til fx. en 1,5 h indretningsrådgivning hvor vi kigger på alt det du gået og funderet over i lang tid men ikke magtet gøre noget ved? Se mere info på pakke 2.

Eller så er du klar til en lidt større omgang og har brug for en mere konkret designplan og guidelines? I så fald vil jeg anbefale dig at kigge nærmere på pakke 3 .

Vi er alle forskellige og mine pakker er bare til for at du skal kunne får en fornemmelse for hvordan det hele forgår. Jeg vil mere en gerne snakke med dig og forklare hvis der er noget der er uklart, så ring eller maile endelig så jeg kan forklare nærmere:-).


Du er varmt velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Se alle mine indretningspakker her!!

 

 

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

Tanker om mit 2019 og Johanna Bradford's svenske vestkyst drøm

Hej venner!

Så er det fredag og endnu en uge af 2019 er passeret. Er I kommet godt i gang med det nye år? Jeg troede at januar skulle være en måned med en del luft i min kalender, men faktisk har der været gang i den fra start vilket jo er rigtigt godt. 2018 var et år hvor jeg brugte alt for meget energi på at bekymre mig og kastede mig ud i projekter som slet ikke var mig, hvilket gjorde at jeg endte med at blive ekstremt drænet. I år har jeg en intention om at ha tillid til at alt det gode kommer til mig når jeg er klar til det og vigtigst af alt at jeg skal stå stærk i mig selv og stole på min mavefornemmelse både i privatlivet og arbejdslivet. Bare når jeg skriver det så føles det meget mere behageligt i kroppen. Skuldrene falder et hak ned og vejrtrækningen bliver roligere. Prøv, jeg kan love at det virker:-).

Anyway, det føles som jeg har 1000 ting jeg vil formidle til jer, tanker om indretning som jo er hovedfokus på den her blog, men også andre tanker om livet i sin helhed. Jeg bliver glad af at skrive her inde så jeg vil prøve at prioritere det fremover istedet for at kun hænge inde på insta. Og hvis du læser med her inde så smid endelig en kommentar, jeg bliver såå glad hver gang!!

Som I ser har jeg et fantastisk fint hjem jeg gerne vil dele med jer her inde idag. Jeg har været på vej at poste det hele ugen, men der er hele tiden kommet noget i vejen. Nu kan I til gengæld nyde det til fredagsvinet i aften eller til morgenkaffen i weekenden.

26733682.jpg

Hvem bor så her?

Jo det gør en af Sveriges absolut dygtigste indretningsbloggere Johanna Bradford som blogger på svenske Elle Decoration.

Jeg har blogget om Johannas hjem tidligere, her, her og her, hun er nemlig en af de bloggere jeg kigger forbi hver dag.

26733686.jpg

Efter kun et år i dette hjem har Johanna og hendes familie nu købt et hus i Johannas barndomsby Borås. Så jeg tænker at vi vil kunne glæde os til masser af spændende indretningsinspiration fra Johanna i løbet af 2019!!

26733683.jpg
26733685.jpg
26733689.jpg
26733690.jpg
26727193.jpg
26733692.jpg
26733698.jpg
26733695.jpg
26733703.jpg
26737475.jpg

Se alle billeder hos ejendomsmægleren:

HER

Se også:

En tidløs boligfavorit

IMG_1566.JPG

Hej venner!

Sidder og skal lave en artikel om kommende tidløse klassiker til hjemmet og tænkte at jeg vil dele med mig af en af mine langtidsholdbare favoritter her hjemme. ‘La Plata’ mønstret er en af mine absolutte favoritter af Josef Frank fra Svenskt Tenn. Det har følget mig siden jeg fandt det i en kasse med restestykker på Svenskt Tenn i Stockholm for 20 år siden og hængt på mit værelse i Nice, London, Århus og København. I dag har jeg lavet det om til en pude og jeg bliver stadigvæk lige så glad når jeg kigger på den. Tænk, DET er godt design efter min mening.

Hvilken ting er din tidløse klassiker der hjemme? 

IMG_1565.jpg

Foto: Thomas Dahl for Bolig Magasinet

SE MERE:

Moodboard - Vores nye bogreol

1.jpg

HER finder I alle billeder og links!

Hej venner,

Kender I det der med at man går på ferie og lige pludseligt begynder kreativiteten boble? Min mand går gerne i gang med projekter og lige nu er han helt opslugt af at tegne op en ny reol til vores stue. Når man som jeg er en person med 1000 indretningsidéer, er super utålmodig og ikke særligt handy er det FANTASTISK at ha en ’designer/arkitektmand’ der har alle de rigtige værktøj, er tålmodig, elsker udfordringer og er frisk på at kaste sig ud i vilde projekter.

 Jeg har surfet lidt rundt for at finde inspiration til reolen som skal bygges langs en hel væg og omkring en dør i vores stue. Der skal også være en bordplade til et skrivebord hvor jeg skal sidde og arbejde. Det bliver lidt længere end det vi har lige nu, hvilket er fedt fordi så er der plads til lidt af det hyggelige (en stak magasiner, fint skrivebordsgrej, et duftlys mm) som gør hjemmekontoret personligt og inspirerende.

Screenshot 2018-12-31 at 07.16.17.png
Screenshot 2018-12-31 at 07.18.19.png

Her kan I se kontoret sådan ca, som det ser ud i dag. Lige nu er reolen alt for proppet med bøger, der er ikke nok bordplads og alt kan ses. I den nye reol skal der være skab i bunden til kontorgrej og andet man ikke gider kigge på hele tiden. Væggen i stuen er nu en varm grå farve og jeg tænker vi maler hele reolen i den samme kulør.

IMG_1552.PNG

Her kan I se 3D tegningen. Inddelingerne vil give mere ro til rummet og der bliver mulighed for at ha nogle hylder med fine ting.

 Jeg skal nok dele et billede af det hele når vi er ved at være klar, men der går vist lidt tid endnu. Der skal jo også være plads til livet:-).

Har du brug for hjælp med indretningen hjemme eller på kontoret?

 Jeg tilbyder indretningsrådgiving hjemme hos dig eller via facetime hvis du bor langt væk fra København.

Du er velkommen at maile mig på cf@carolineflindt.com eller ringe på +45 61333178 så kommer jeg med et tilbud.

Du kan se mine indretningspakker HER!!

 

FØLG MIG:

Instagram: @harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

SE OGSÅ:

Apropos Kasper Eistrup....

inredning_vardagsrum_bokhylla.jpg

Foto: Peter Kragballe

Styling: Camilla Tange Peylecke

Via: Elle Decoration.se

Som jeg skrev i min sidste post så er jeg vil med Kasper Eistrups billeder. Kasper er ikke bare en mester med penslen og indenfor musikken, han har også en utroligt fornemmelse for at skabe et smukt og hyggeligt hjem. Jeg kan huske jeg første gang så hans hjem i tv-programmet ’Kender du typen’(et af mine yndlingsprogrammer by the way:-)) og tænkte at  det var noget helt særligt. Det var jeg ikke alene om. Inden længe havde den dygtige duo Camilla Tange Peylecke og Peter Kragballe lavet en skøn reportage som både blev vist i Elle Decoration DK og Elle Decoration Sverige. Eftersom stilen er totalt tidløs så synes jeg I skal ha mulighed for at se den igen.

I finder hele reportagen HER!

Vores boligreportage i Femina!!

IMG_1489.jpeg

I løbet af ferien fik jeg en sms fra min kære kollega Mette Kirstine (som skriver tekster til vores reportager), om at vi lige hade en af vores boligreportager i ugens nummer af Femina. Jeg hade fuldstændigt glemt at denne bolig blevet rykket og skulle komme i bladet i nr. 51. Dagen efter var jeg så heldig at få fat i et nummer selv om der var kommet et nyt nummer i butikken.

IMG_1490.jpeg

Hjemmet er et byhus i Ringsted som tilhører Winnie Bloch og hendes familie og billederne er som altid taget af Per Wessel. Nu er det for sent at købe bladet så jeg tillader mig at vise lidt billeder her.

IMG_1491.jpeg
IMG_1492.jpeg

Elsker du indretning og har lyst til at vi kommer og laver en reportage i dit hjem?

Eller, har du en virksomhed som har brug for hjælp med styling af billeder og kreativ sparring?

Jeg og min dygtige fotograf kollega Per Wessel hjælper dig gerne!

Kontakt mig for mere info på:

cf@carolineflindt.com

+45 61333178

SE OGSÅ:

Godt nyt 2019!!!

Screenshot 2019-01-01 at 09.55.41.png


Godt nyt år venner!

Håber jeres aften var dejlig i går og at I kom godt ind i det nye år. Vi blev forkælede hjemme hos gode venner og idag tænker jeg bare nyde dagen, slappe fuldstændigt af, spise det jeg har lyst og gå meget tidligt i seng. Så ‘done’ med 2018 og klar og spændt på hvad 2019 vil byde på.

Så længe jeg har disse to ved min side kan jeg klare hvad som helst ❤️❤️. #family #2019 #happynewyear #cf_myfamily


Mine #bestnine2018

Screenshot 2018-12-31 at 07.25.07.png

Nytårsaften i morgen og her kommer mine mest likede billeder på insta i 2018:

Jeg ser farver, hygge, blomster, mit hjem, hjem vi lavet reportage i, smukke inspirerende udstillingsrum og internationel indretningsinspo. Tænker det er hvad jeg regner med at dele i det nye år også og så håber jeg på flere indretninger af undertegnet og en del mere genbrugsinspo, bæredygtig indretning og inspiration til at passe på det man allerede har i forvejen.

Har I andre ønsker så kom endelig med dem nu.

Tak fordi I kigger med og et godt 2019 til jer alle❤️🙋🏼‍♀️🌟.

Hvis du ikke følger mig på insta så kan du finde mig her

 #happynewyear #bestnine2018

Jeg hjælper dig gerne med indretningen maile mig på: cf@carolineflindt.com