Vores boligreportage i seneste ALT Interiør!

Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.12.png

Jeg har lige været nede i kiosken efter det helt nye nummer af @altinterior som er i flot sampak med @altfordamerne , hvor jeg og mit dreamteam @p_wessel og @mettekirstinebrinch , har bidraget med den her boligreportage hjemmefra @gladtrine ’s super smukke og spændende hjem. Trine er en sindssygt stilsikker kvinde og en haj på at finde antikke og brugte ting på diverse net auktioner, faktisk er der næsten intet i hjemmet der er nyt. Reportagen blev lavet i mørkeste december så at der overhoved er noget lys på billederne kan vi takke min kære fotograf partner @p_wessel . 
Hvis du lige som Trine bor personligt, inspirerende og kunne tænke dig at få lavet en boligreportage af mig og mine kære super dygtige kollegaer så kontakte mig på cf@carolineflindt.com . Styling: @harmoniskerum Tekst: @mettekirstinebrinch Foro: @p_wessel #carolineflindthomestories #boligreportage #cf_myjob #home#copenhagenliving #altinteriør #altfordamerne

Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.19.png
Screen Shot 2018-09-19 at 16.56.25.png

Weekly Delights #37

1.jpg

Vi lever i en tid hvor der er mere smukke billeder i omløb end nogensinde. Jeg elsker smukke billeder og kloge quotes og gemmer inspiration som en gal på Pinterest, her på Insta, i mine noter, på min blog og i min mail. Her er et lille moodboard med 9 billeder der fanget min opmærksomhed på det seneste. 
1. @jotunlady har lanceret nye smukke farver med skønne billeder stylet af @kraakvikdorazio og fotograferet af @linethitklein . 
2. Solsikken ses alle vegne lige nu, her på et billede fra hotellet vi alle drømmer om at besøge på en forlænget weekend @hotelthemonica . Det skønne tapet er @heleneblanche for @tapetcafe . 
3. Er så betaget af @sillekoppel ’s hjem i seneste @elledecorationdk . Foto: @mikkeltjellesen Styling: @mariegraunboel
4. Får lyst til at få fingrene i denne fine bog af @mkarstad som jeg set kan købes i @stilleben_dk 
5. @rigetta_klint ‘s hjem ser så hyggeligt og varmt ud. Læs mere om hendes nymalede bolig og masse andre inspirerende stories inde på slowfashionhouse.com
6. I dag kom efteråret og jeg glæder mig til at komme i lækkert strik som dette fra @arketofficial 
7. Har endnu ikke besøgt @yumecphdesværre, men snart så skal jeg altså forbi. 
8. Kloge ord fundet hos @fairstyles_ .
9. Helt pjattet med @emilygernildsbilleder som kan købes gennem @editioncopenhagen .

'Instagramfavorit' af Ilse Crawford

Screen Shot 2018-09-03 at 11.21.51.png

Da jeg delte dette billede på min Instagramprofil for nogle dage siden, kom der mildest sagt gang 'like' knappen. Min algoritm og mine følgere kan vist godt lide at jeg deler smukke miljøer så det må jeg vist bare fortsætte med:-).  Jeg elsker Ilse Crawford’s designs og tanker om indretning og hjemmet. Lige præcis dette billede fandt jeg over hos @cerealmag . Selv i store højloftede rum mestrer hun kunsten at skabe varme og hygge.

Well done sige jeg og rigtigt god dag til jer!

Efterlysning!

40670113_305444533368720_8207756938734206976_o.jpg

 

Jeg elsker hjem, indretning og mennesker så derfor er det ekstra dejligt at gå på arbejde når der står ‘boligreportage’ i kalenderen. At jeg får lov til at lave dem med et team af dejlige og super professionelle kollegaer @p_wessel @mettekirstinebrinch gør det hele endnu bedre. Lige nu kunne vi godt tænke os at få endnu flere personlige, inspirerende reportager i kalendern. Tænker du at dit hjem er en oplagt case til et boligblad, så maile mig billeder fra din bolig på cf@carolineflindt.com så kigger jeg på det og vender tilbage hurtigst muligt!! Ha en dejlig uge, knus Caroline🙋🏼‍♀️💕
#carolineflindthomestories #interiorstylist

Louise Campbells stel for Royal Copenhagen fejrer 10 år

Screen Shot 2018-08-30 at 10.03.19.png

Jeg har altid haft et godt øje til Louise Campbells designs. Jeg elsker hendes kreative og legende tilgang til tingene og er bare vild med hendes eventyrlige univers. Her på bloggen vil jeg gerne fremhæve det originale og autentiske og for mig så virker Louise virkelig være en designer med integritet som følger hjertet. Det tror jeg er vejen frem på alle plan både privat og professionelt. I år fejrer hendes skønne 'Elements' stel for Royal Copenhagen 10 år og i forbindelse med dette har man lavet denne fine video. Er det ikke bare inspirerende?!! Jeg elsker at kigge ind i hendes fine værksted og får lyst til at flytte ind i en weekend og bare sidde på gulvet og klippe og tegne langt væk fra hverdagens hamsterhjul. I forbindelse med jubilæet er der blevet lanceret en række nyheder som fx tekanden på billedet. Jeg siger bare stort tillykke til Louise og Royal med det gode samarbejde og held og lykke fremover!

Screen Shot 2018-08-30 at 09.59.02.png

Fint flet til vasketøjet

Screen Shot 2018-08-29 at 17.01.26.png

For et styk tid siden dukkede firmaet Lillerød op i mit feed. Deres produkter har virkelig et autentisk og smukt look som jeg er helt vild med. Vi trænger til nye vasketøjskurve på vores badeværelse og denne i flet med fin stofpose ville være perfekt. Flet er en rigtigt god måde at få varme ind på badeværelset som generelt kan blive lidt kølige hvis man ikke passer på. 

Mandag og nystart!

IMG_8714.jpg

Hej!

Håber du er kommet godt i gang med ugen. For mig er det en lidt særlig dag fordi jeg fra idag har en kontorplads hos Nomad Workspace.  Jeg har siden jeg blev selvstændig siddet hjemme i vores lejlighed. Jeg er jo ret glad for mit hjem så i starten var det skønt at ikke skulle afsted om morgen og efter 10 år i kontorlandskab på en redaktion, nød jeg i starten at ikke skulle forholde mit til en masse mennesker, lyde mm. På den senere tid har jeg virkelig haft lyst til at ha et sted hvor jeg skulle møde op og møde andre spændende og søde mennesker som man kan sparre med. For mig betyder mine omgivelser rigtigt meget, så derfor er jeg nu endt på Nomad som er et super rart sted at være. Bagved indretningen står det meget populære firma Spatial Code som er super dygtige og virkelig kan det der med farver. At jeg bor lige 5 min væk på cykel og at Ravnsborggade og Elmegade ligger lige udenfor døren er heller ikke så dumt. Nu skal jeg lige svare på lidt mails og pakke sammen og cykle hjemad langs søernes og nyde at komme hjem og holde helt fri resten af dagen. Det fede med kontorplads i byen er at grænserne mellem arbejde og fritid bliver tydligere hvilket jeg tror er rigtigt godt på den lange bane.

Pas på dig selv og nyd resten af din dag,

Dbh

Caroline

 

 

 

Moodboard - vores soveværelse

1.jpg

1. / 2./ 3./ 4./ 5./ 6./ 7./8.

Midt i den varmeste sommer ever så gik vi igang med at fikse her hjemme. Det startede med at vi skulle male væggene i stue og gang, men det endte med at vi nu snart har malet alle rum.

Jeg har enlig været meget glad for vores soveværelse, men de grå vægge var lidt for mørke og en væg skulle isoleres, så nu har vi endt med en lysere grå som er blevet super flot. Min man går altid 'all in' når han gør noget og nu står loft, stuk og vægge knivskarpe, såå flot.

Som inspiration har jeg samlet sammen lidt billeder på min Pinterest under Caroline_Bedroom2.0 . Der kan I finde masser af dejlig inspiration. Der er lidt tid til vi er færdige, billeder skal op, jeg skal fikse sengebord og så venter jeg på nyt sengetæppe. Skal nok vise jer billeder når det hele er på plads. Jeg kan simpelthen ikke finde link til billede nr. 5. Hvis I ved hvor jeg fundet det så skrive endelig så retter jeg det til hurtigst muligt.

 Har du brug for hjælp med at få indretningen på plads i et eller flere rum af dit hjem så maile mig på cf@carolineflindt.com

FØLG MIG:

Instagram: harmoniskerum

Facebook: Harmoniske Rum

Linkedin: Caroline Flindt

 

 

Stockholmshjem til salg - Hjemme hos @sofia_wood

9129247.jpg

Hej venner!

Kigger bare hurtigt ind for at tipse jer om dette fine og meget inspirerende hjem som er til salg i Stockholm lige nu. Hjemmet tilhører superesteten Sofia Woods, svensk podcaststjerne i livsstilspodcasten 'Billgren Wood' og marketing manager for Bukowskis. Jeg plejer at lytte til hendes og Elsa Billgren's (en anden super populær og dygtig svensk livsstilsinfluencers) podcast og jeg synes de gør det kanon godt. Anyway, jeg synes Sofia's hjem er super fint og kan rigtigt godt lide alle de gamle ting hun sat sammen på en meget personlig og hyggelig måde.

9129241.jpg

Hjemmets kerne er det store køkkenalrum, hvor lyset på smukkeste vis stråler ind igennem de gamle vinduer. Det gigantiske gulvtæppe ved sofaen er jeg virkelig vild med fordi det har et smukt mønster og de naturlige nuancer skaber varme i rummet. Når du skal indrette med puder i sofaen, kunst eller måske vælge vægfarve så kan man altid ta udgangspunkt i tæppets farvepalet og på den måde få dejlig harmoni i rummet eller vice versa.  Husk endelig at du kan finde mange fine tæpper brugt til en god pris på fx. Lauritz.com  

9129249.jpg

God idé med et mørkt gammelt skab som en kontrast til det hvide køkken.

9129235.jpg

Foto via BO STHLM

Og sidst men ikke mindst det fine soveværelset. Den grå farveskala skaber ro og det gamle maleri understreger den hjemmelige stemning på en dejlig måde. Jeg tror vi kommer til at få se meget mere af den her type af kunst fremover, som en modreaktion på alle plakater vi indrettet os med de seneste år. 

Nu ønsker jeg jer alle en skøn lørdag aften. Her regner det udenfor mine vinduer hvilket jeg elsker, jeg er så klar til efterår efter denne lange og varm sommer. 

Pas på dig selv!

Kh

Caroline