Nytårsaften og dagen efter.....

Så her såg det ud i vores køkken igår. Intim, hyggelig og afslappet stemning på årets sidste dag. I år ville jeg være hjemme, tæt på sengen hvis jeg løb tør for energi, og vigtigste af alt sammen med min lille familie. En af vores gode venner kom forbi med sine tvillinger, som er et år ældre en V og de legede simpelthen så godt hele aftnen.

DET glæder mig så meget!! 

Vores ven hade sammensat menuen med tre dejlige retter. Forretten ses herover, hovedretten var lækkert, lækkert kød(laks til mig), hjemmelavet 'Bea', rodfrugter og god rødkålssalat og til aller sidst fik vi desserten som var flamberede pandekager med citrusfrugter, is og chokolade creme.

Mums!!

I dag er jeg hyggeligt træt og pænt snottet, men det er helt ok fordi idag skal man inget andet end at slappe af, spise det man har lyst til og gøre lige hvad man vil. En af mine mest stille men samtidigt mest dejlig nytårsaftner er overstået og nu bliver det rester, 'The Affair' på HBO og så tideligt i seng og minimum 8h. Hvordan var din nytårsaften? Var det dans på bordene, intim middag eller noget helt tredje? Kommenter gerne her under!!  

Fortsat dejlig 1 januar 2016 til dig,

Kærlige hilsner C