Grøn smoothie bowl

Jeg elsker mad og glæder mig altid til hvert måltid, så super strikte kedelige dieter er ikke mig. Til gengæld er jeg dybt fascineret af hvad den rigtige kost kan gøre for kroppen og helbredet. Hvordan kan jeg via kosten hjælpe kroppen og få mere energi samt understødte de naturlige helende processer? Jeg har den seneste tid læst meget om grønne juicer og smoothies og deres fantastiske effekt på kroppen. Dette har fået mig til at lege lidt med min nye foodprocessor/blender og resultatet er bl.a. denne skønne smoothie bowl. Jer er kommet i alt muligt lækkert og en eller to aftner om ugen så nyder jeg den her grønne vitamininjektion til aftensmad. I skålen på billedet gemmer sig:

Avokado, spinat, ingefære, æble, apelsin, mandelmælk, broccoli, penutbutter, banan og citron.

Det smager dejligt så prøv det endelig!!

Ønsker dig en dejlig dag!!

KH C