Need, read, wear, want......

Hej!

I dag har jeg samlet fire favoritter der passer ind under kategorien 'Need, read, wear, want...'. Idéen til kategorien har jeg 'lånt' fra den svenske stjerneblogger Frida Ramstedt på Trendenser.

1. Want: Der skal ske noget i vores gang, som ligesom endt med at blive lidt 'glemt' her hjemme. Enten skal der en smuk farve på væggen eller så skal vi ha fat i noget lækkert tapet. Dette designet af Helene Blanche vil skabe en cool dekadent effekt.

2. Need: Der skal nye puder i vores sofa. Dem vi har nu er blegede af solen og plettede af små børnefingre, så en stak af disse douce farvede fra House Doctor ville klart friske op i stuen. 

3. Wear: Jeg elsker små skuldertasker med plads til det mest nødvendige. Den her fra Aiayu må gerne hænge på min skuldre til foråret. 

4. Read: Som mange andre så har jeg fået op øjnene for den grønne føde og drikke. Da min favoritbloggere Johanna Bradford for nylig tipsede om Josefin Jägers nye bog med det poetiske navn 'Flora', røg den direkte ind på min ønskeseddel.

Fortsat dejlig torsdag!

KH C