Min helg i bilder

Hösten är här och jag älskar det. Just nu finns det så många vackra färger att vila ögonen på. Gick loss med kameran i Landbohøjskolenshave i helgen, blir alltid så uppslukad av naturens skönhet och min puls sjunker på tre sekunder när jag vistas i stadens gröna oaser. 

Trädgårdsmöblerna kom ner i källaren denna helg och nästa helg skall jag göra höstfint på balkongen. En ny ljusslinga skall inköpas och viras runt räcket för att skapa magisk stämning på mörka höstkvällar. 

Lördagsmorgonen startades med en pw. Har varit ur form men nu skall jag se till att komma ut och gå igen, älskar att promenera runt där jag bor och titta på allt fint man passérar. Denna gång gick jag runt bland 'Kartoffelrækkerne', som är några helt ljuvliga trevånings radhus i engelsk stil. Älskar att kolla på fina hus och dessa har en speciell plats i mitt hjärta.

Lördag fick jag äntligen fira min kära F som fyllt år. Det blev eftermiddagsfika, te och mycket härligt babbel. 

Jag har en plan för framtiden och det är att komma ut på söndagstur med familjen och uppleva härliga ställen i Köpenhamn. I söndags cyklade vi till Glyptoteket efter att jag sett på insta att Hay precis inrett deras muséesbutik. Tog massa bilder så kommer ett inlägg bara om detta under vecka. 

Kan varmt rekommendera ett besök här, det var verkligen ljuvligt, och besöket avslutades med söndagsfika på det tillhörande kaféet med utsikt till palmer. 

Nu är det måndag och ny vecka som jag börjat soft med Yinyoga hos härliga Hélt. I morgon skall jag på pressmöte hos Fritz Hansen i deras nya showroom och onsdag hos Hästens. Mer om detta under veckan. Önskar dig en skön vecka!

Kram Caroline