Read, need, wear, want....

READ

Camilla Tange Peylecke är en dansk stylist som verkligen inspirerar mig. Jag älskar hennes färgskala och hennes magiska och poetiska stil. Just nu är hon aktuell med julboken 'Grangivelig jul' som du kan köpa i hennes webshop.  

 

NEED

Helene Blanche är en annan dansk favorit som jag följt i många år. Häromdagen såg jag på insta att hon skapat en fin kollektion med lampor med Nina Nørgaard. Denna vackra sak med glasfot och handmålad skärm får gärna lysa upp vårt vardagsrum denna vinter. 

aiayu_aw16_freedom_sizties_red_lookbook.jpg

WEAR

När jag var på pressmöte hos Fritz Hansen i förra veckan så pratade jag lite med dom gulliga tjejerna hos Aiyau. Jag älskar allt med det märket så nu är det på tiden att jag får investerat i ett av deras vackra plagg.

WANT

Helle Thygesens färgglada webshop är ett rent paradis om man gillar mönster, färg och form. Här hemma är alla kuddar slitna och blekta, så jag hade verkligen inte tackat nej lite förnyelse på den fronten.