Hej från hemmakontoret!

En mörk och kornig iPhone-bild är vad ni får ut av mig idag. I dag har jag utöver att beta av några punkter på min långa todo-lista, varit ute på en kort morgonpromenad, ätit en god quinoasallad med min man som också jobbat hemma, fått en powernap efter lunchen och när klockan slår 16 så stänger jag ner datorn, även om jag gärna skulle vilja sitta några timmar mer. Det att säga upp sig och starta upp som frilans kan utan tvivel vara förknippat med osäkerhet och oro, men just nu är jag sååå glad att jag FINALLY har gjort min dröm till verklighet!! Nu känns det som att vad som helst kan hända och jag känner mig super taggad på att sakta men säker realisera mina drömmar och planer.

'Det var det hele' som vi säger här i Danmark, önskar dig en fin eftermiddag och kväll,

Kram Caroline