Fredagslistan!!

Inspirerad av bloggaren Anja Forsnor testar jag en ny grej här på bloggen:

Voilà, här har ni min fredagslista!!!

 

I VECKAN HAR JAG:

Blivit antagen till en 200 timmars Yinyoga utbildning som börjar till våren. Skall bli så spännande att fördjupa sig i detta och möta andra yinyoga älskare! Min dröm är att jobba med at få balans i både det inre och det yttre, nu är jag ett steg närmare:-)

VECKANS BÄSTA:

Älskar att jag satt upp ny ljusslinga på balkongen, som man kan se och njuta av genom köksfönstret på mörka morgnar och kvällar.

VECKANS SÄMSTA:

Att jag inte kommit ut och promenera så mycket som jag gärna velat. Får se till att komma ut i helgen så jag kan njuta av dagsljuset och dom vackra höstfärgerna. 

VECKANS TRÄNING:

Förmiddags yinyoga i måndags och i onsdags hos min ljuvliga favorittränare Louise på fina, fina Yoga på Vesterbro. Underbart för kropp och själ att starta veckan och dagen på ett mjukt sått. 

JUST NU:

Sitter jag här i vardagsrummet och jobbar och skall strax fixa till lite lunch innan jag skall ut på pressdag hos tjejerna på InsidePR. Kul!!

IDAG SKA JAG:

Lägga sista handen på mina nya visitkort, till pressmöte, hämta vår dotter tidigt och följa henne till dans och inte att förglömma, köpa fredagsgodis.

 IKVÄLL:

Är jag och lilla V själva hemma, C skall på fredagsbar. V och jag skall ha fredagsmys framför ‘Vild med dans’ (Let’s Dance på danska) och efter det kolla på Skavlan. ÄLSKAR Skavlan!!

I HELGEN:

Skall vi kolla på kakel till min svärfars nya lägenhet. Såå härligt att han flyttar hit på Frederiksberg så vi kan ses oftare. Vi skall också en sväng och kolla in Halloween i Tivoli på söndag. Annars är det lugn och mys som gäller. Så mycket nytt i mitt liv just nu så behöver landa i allt det nya.