Lately.......

September blev minst sagt intensiv. En av månadens höjdpunkter var en tvådagars jobbresa till ett pulserande London. Blev verkligen super inspirerad efter att ha vandrat runt på Decorex mässan som låg placerad helt ljuvligt i en park nära Kew Gardens. Vi tittade också förbi en del showrooms i Chelsea och Fulham och så blev det en snabbis på V&A. Nu välkomnar jag oktober och därmed hösten och har planer om att få mer färg på väggarna och hinna pyssla om mitt hem, mig själv och min familj.  

Den stora nyheten i mitt liv är att jag sagt upp mig för att kasta mig ut i freelancelivet och jobba med det jag älskar dvs. inredning, foto, bloggen, instagram, content till olika mediaplattformar. Jag har också en plan om att ta yogan till nästa nivå och utbilda mig till yinyoga lärare. Jag kan se att folk runt omkring mig(inklusive mig själv) har behov för mer lugn i sitt liv och där är yinyogan fantastisk. Man lever bara en gång och jag känner att nu är det dax. Bloggen skall från och med nu prioriteras mycket mer och som något nytt vill jag börja skriva på svenska. Efter alla mina år i Danmark så känns det som jag varken kan det ena eller det andra språket ordentligt, så jag hoppas ni kan ha överseende med stavfel, fel ordföljd mm. mm. Jag gör mitt bästa:-)   

Jag inspireras av människor som vågar göra det dom drömmer om, det är ALDRIG för sent. Kolla bara in denna video som Hanna Wendelbo-Hansson från Sandberg la på Facebook i dag så förstår ni vad jag menar:-)

En annan kvinna som jag följer dagligen är bloggaren och fotografen Krickelin som precis varit på Pia Ulin s fotoworkshop i vackra Barcelona med en annan bloggstjärna, Daniella Witte . Ser ut som dom haft en fantastisk vecka i denna lånade lägenhet...:-)

Nu skall jag fixa lite lunch och så skall jag ta mig en liten powernap innan jag skall kryssa av lite grejer på ToDo-listan så jag kan hämta min lilla dotter 15 som jag lovat. Önskar dig en fin dag!!

Kram Caroline