Moodboard + Fredagslistan

Hej!

I dag får ni dels ett moodboard med saker som jag gillar just nu och så tycker jag att det är tid till ännu en fredagslista. 

Innan ni får listan så får ni lite info till bilden:

Lampan är ännu en favorit från Louis Poulsen som till vardags står på mitt skrivbord. Tycker den är så vacker och den passar perfekt in hos oss. Julblommorna är dom första jag köpt i år och två av mina favoriter nu när vi närmar oss december. Koppen är en gammal goding från Royal Copenhagen som just nu gärna får innehålla kryddig Grön Chai. Artiklen om Frida kommer från Elle Decoration och hänger just nu på väggen vid mitt hemmakontor som inspiration till att komma igång med min blogbusiness, Happiness Planner är en annan 'inspiratör' där jag dagligen skriver ner tankar och reflektioner och sist men inte minst en inbjudan till Svenskt Tenn som jag så gärna hade besökt om det inte var för att jag bodde här i Köpenhamn...:-(

Og nu till dagens lista:

 

I VECKAN HAR JAG.....

Varit på kurs för att lära mig att använda ett 3D-program som heter Sketch Up. I min firma vill jag bl.a. jobba som inredningsrådgivare och då är det super smart att snabbt kunna rita upp ett rum med möbler mm. Det krävs dock mer än 2 dagar för att kunna använda det, så nu gäller det att jag får övat mig hemma....:-) 

VECKANS BÄSTA.....

På kursen mötte jag en urhärlig dansk kvinna som bor i Berlin och jobbar som inredningsarkitekt sedan många år. Det var verkligen skönt att ha henne vid min sida dessa två dagar och vi har bestämt att vi snarast skall fortsätta vårt samtal på Facetime med en kopp kaffe. Älskar när man möter nya härliga människor!

VECKANS SÄMSTA.....

Ja, Trump orkar jag inte ens kommentera.....

VECKANS HÄLSOSTATUS..... 

Ja, kan väl säga att jag gör så gott jag kan på denna front. När man som jag varit sjuk med stress och utmattning så är det en daglig utmaning att fasthålla en bra balans i sin vardag. Mitt fokus är att hela tiden försöka lyssna på kroppen, sova, äta bra, meditera, vila när det behövs, gå till min yinyoga och promenera ute i dagsljuset. 

JUST NU.....

Puttrar en mustig grönsakssoppa på spisen i köket. Soppa är ju perfekt lunchmat när man jobbar hemma, så jag skall försöka att laga det till mig själv framöver och prova lite olika recept. Kolla in @carolineseverydaybalance på insta om du vill se bilder av min vardagsmat och få inspiration til din vardagsbalans.

I DAG SKA JAG.....

Jobba på ett inredningsprojekt åt en kompis som köpt nytt funkis radhus på Lidingö i Stockholm. Skall bli såå kul att äntligen komma igång med den typ av projekt. Vill gärna jobba mer med det i framtiden.

 I KVÄLL.....

Skall jag hoppa i mina mjukaste kläder och mysa med min familj i soffan. 

I HELGEN.....

Vill jag se serier, (just nu skrattar vi mycket åt knasiga Divorce på HBO),  gå en promenad, yinyoga, prata med min mamma på Facetime och kanske cykla ut på en utflykt med familjen.

NÄSTA VECKA.....

Får jag besök av ännu en ny vänskap, käraste Johanna och vi skall braina på hur vi skall jobba tillsammans i framtiden. Skall också på ett härligt pressevent med julrosor i Herklues Pavillionen som ordnas av fantastiska Anette Eckmann . Nästa helg håller Camilla Tange Peylekke jul workshop hos Sirin så tänker att det vore mysigt att ta familjen med dit så vi riktigt kommer i julstämning. 

Hur var din vecka och vad har du för planer  i helgen?

Kram Caroline

 

 

Du kanske också gillar: