Lördag och lite jul

Lördagen har varit sååå lugn och skön. Har bara legat på soffan, sett serier och slumrat om vartannat. Underbart och precis vad jag behövde. Har kollat på The Crown och första avsnittet av The Affair . Kvällsmaten blev hämtmat från Halifax som gör fantastiska hamburgare och till det  har vi druckit äppelmust, gott. I morgon tror jag att jag skall göra lite planer för den kommande julmånaden, bl.a. vilka julmarknader jag skulle vilja besöka, det finns så många härliga att välja mellan. Blev så glöggsugen när jag såg dessa härliga bilder från senaste Blossa reklamen som stylats av Lotta Agaton och fotograferats av Pia Ulin , på många bloggar i förra veckan, så i morgon tror jag att jag skall en sväng i Irma och köpa deras ekologiska glögg.

Hur känner ni? Har ni börjat 'jula' hemma? 

Önskar dig en fin söndag,

Kram Caroline

Foto: Pia Ullin

Styling: Lotta Agaton

 

 

Du kanske också gillar: