Måndagstankar och en fin tavla

Tittar in en liten snabbis idag och säger hej! Hoppas din helg har varit fin. Jag tycker att vår helg blev härlig och lugn och idag har jag försökt hålla fast i lugnet och starta mjukt med 15 min meditation och 30 min promenad i solen, innan jag nu landat här framför datorn. I dag skall jag jobba med det inredningsprojekt jag skrev om i fredags och det skall bli så kul!

Fick ett mail från Paper Collective med bilderna här ovan i förra veckan och är speciellt förtjust i bilden till vänster med den härliga lila/rosa bakgrunden, fast jag skulle nog välja en vacker träram eller en vit ram.

Ja, det var allt från mig idag, nu skall jag sätta igång med att jobba med min kompis nya fina hus i Stockholm. Önskar dig en härlig dag, 

Kram Caroline

 

 

Du kanske också gillar: