Julmarknad hos Skagerak

carolineflindt-skagerak-02.jpg
carolineflindt-skagerak-04.jpg
carolineflindt-skagerak-03.jpg
carolineflindt-skagerak-04.jpg

Alla foto är lånade från Skageraks instagramprofil.

God morgon kära du,

Hoppas du sovit gott och känner dig klar till en ny fin dag. Själv sov jag på soffan, mannen la sig innan mig och började småsnarka precis när jag kröp ner under mitt täcke, så ljudkänslig som jag är så tassade jag in till vardagsrummet och tillbringade natten på soffan. Mycket glad för vår djupa Hay soffa som faktiskt funkar perfekt som extra säng vid tillfälle som detta. Well, nog om det:-)

I dag vill jag skriva tipsa dig om ett fantastiskt ställe som jag länge tänkt att jag vill besöka. Danska Trip Trap har under det senaste året genomgått en total makeover och fått ny fantastisk visuel identitet i samarbete med ATWTP samt det nya namnet, Skagerak. Firman har lanserat en hel rad nya läckra produkter bl.a. i samarbete med dom duktiga Stilleben tjejerna . Jag har sett såå många fina bilder från deras fantastiskt inspirerande showroom på instagram men ännu inte sett det live, så när jag såg deras inbjudan till julmarknad nästa helg fick jag snabbt skrivit in det i kalendern. Lovar att ta med mig kameran och visa bilder här på bloggen.  

Nu skall jag fixa till mig och jobba vidare på mitt inredningsprojekt för kl. 13 skall jag var på plats i Kongens Have till julworkshop i Herkules Pavillionen.  

Önskar dig en fin tisdag,

Kram Caroline