Vabb och nya färger från Dyrup

carolineflindt-dyrup-aretsfarg-01

Hej!

Torsdag och jag är hemma och vabbar med en sjuk liten tjej som har ont i magen. Skulle ätit lunch med mina gamla Bolig Magasinet kollegor som nästan alla jobbar frilans, men det blev tyvärr ingenting med det för min del eftersom min man skulle på jobb i Århus. Nu har jag istället fått ordnat massa vid datorn, medan den lilla skruttan kollat på Ipad, så inget ont som inte har något gott med sig:-)

Förra veckan lanserade Dyrup sina nya 2017 färger med bland annat dessa härliga bilder, som stylats av duktiga Mette-Helena och fotograferats af Tia Borgsmidt. 

Färgen på väggen heter 'B56 Ametyst' och är vald som årets färg 2017. Jag gillar verkligen denna blålila nyans och älskar hur möbler, lamper mm framhävs när man har en färg på väggen.  

Lampan på bilden som heter 'VL45 Radiohuspendel' är en dansk klassiker designad av Vilhelm Lauritzen i 1934 till vår 'granne' här på gatan Radiohuset. Nu har Louis Poulsen satt denna bland danskarna mycket populära klassiker i produktion igen, vist är den fin? Vi har en gammal i den lilla modellen med matt glas i sovrummet och denna nya stora med blankt glas hänger nu vårt vardagsrum. 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: