Back to my roots - drömmen om att jobba som inredningsarkitekt

carolineflindt-moodboard.jpg

1999 satte jag för första gången i mitt liv foten i Århus för att starta på Århus Arkitektskola. Jag kände ingen, hade ingenstans att bo och kunde inte speciellt mycket danska, men jag visste att jag ville jobba med inredning och design och jag älskade den danska estetiken, så jag följde mitt hjärta och antog utmaningen med en stor portion envishet. Efterföljande har jag använt min kunskap redaktionellt som stylist och nyhetsredaktör på Bolig Magasinet, men de senaste åren har jag saknat inredningsdelen och att jobba tredimensionellt. Det är därför med stor glädje att jag nu som frilans kan kasta mig ut i sådana projekt igen, och framöver kommer jag utöver att jobba med styling, bloggen och hemsidor att jobba aktivt för att få fler av denna typ av jobb.

Moodboardet på bilden är från ett projekt jag jobbar på just nu. Min fina vän A har köpt ett funkis radhus på Lidingö i Stockholm och bilden är ett collage med inspiration til köket som skall var i modern funkisstil. ÄLSKAR att få jobba med detta och om två veckor flyger jag upp för att se huset live, oj vad jag längtar!

Återkommer med Stockholmsbilder på bloggen, skall bli så mysigt att få strosa runt i en vintrig huvudstad, kanske får se lite snö om jag har tur?

Och föresten, om du har behov för professionell inredningskonsultation så skriv eller ring, jag vill gärna hjälpa!

All kontaktinfo hittar du HÄR.

Önskar dig en fin dag,

Kram Caroline