Fredagslistan

I VECKAN HAR JAG.....

Denna veckan har gått så fort, jag har jobbat på bloggen, med inredningsprojektet i Stockholm, haft möten, yinyogat, gått promenad, lyssnat på många härliga poddar och planerat för nästa vecka då jag får finbesök från Sverige av en av mina största blogginspiratörer. Sååå spännande att jag nästan får nypa mig i armen. Mer om det i nästa vecka.

VECKANS BÄSTA.....

Jag har fått en ny energi, ett bra jobbfokus efter att famlat lite runt bland alla idéer och tankar jag har om mitt nya liv som frilans. Pendlar fortfarande mellan eufori och panik för om jag kan klara detta, hur man skall få in jobb mm. Men samtidigt så känns det som att jag på något vis hittat rätt. Och det är häftigt att det är väldigt kort från idé till handling. 

Älskar att det äntligen är advent, tycker tiden innan jul är det bästa, älskar alla dofter, ljus och traditioner som får en att minnas tidigare jular, såå härligt.

VECKANS SÄMSTA.....

Att jag som tänkt att i år skall jag vara såå med och klar til julen fullständigt har missat att advent är denna helgen, trodde det var nästa helg....

VECKANS HÄLSOSTATUS..... 

Som sagt bra energi, sover som en stock och känner mig förväntansfull och positiv, så jo ganska bra faktiskt.

JUST NU.....

Borde inte sitta med bloggen nu, skall ha något färdigt idag så efter jag fått i mig lite lunch så är det fokus som gäller. 

Senare skall det köpas adventspresent till lilla V som hon får på söndag i socken och efter det blir det dansavslutning på hennes danskurs. Så gulligt att se dom små när dom dansar.

I DAG SKA JAG.....

Ja, har visst allaredan svarat är ovan.

 I KVÄLL.....

Mys i soffan med ett glas rött och final i 'Vild med dans', Skavlan får vänta till en annan kväll.

I HELGEN.....

Skall vi julfixa, och förhoppningsvis titta förbi hos Skagerak samt köpa en julgran!

NÄSTA VECKA.....

Får som sagt besök av en mycket speciell person som jag skall visa runt i Köpenhamn ons och tors vilket skall bli otroligt kul. Julklappar skall köpas och när det är gjort skall vi på långhelg hos mamma i Halmstad och hålla 'förjul' eftersom det blir 'Danmarksjul' för oss i år.

Det var allt för nu, önskar dit en fin helg och 1:a advent!!

Kram Caroline

 

du kanske också gillar: