Weekly delights!!

Artilleriet har nu öppnat sin underbara julutställning, så om man vill komma i julstämning så skall man bara titta in i deras imponerande Göteborgsbutik.

Foto: @artillerietstore

Danska Elle Decorations julnummer är nu på gatan och ännu en gång har man lyckats skapa ett cool cover i toppklass. Bra jobbat!!

Foto: Line Thit Klein  Styling: Stine Langvad

 

I denna veckan har Johanna, Alice och Hanna aka Frukostfolket har haft brainstorming i Göteborg och gjort upp planer för 2017. Jag deltog på förra workshoppen och det var definitivt inte sista gången. Jag tror det är många med mig som är nyfikna på var och när nästa workshop skall hållas. Vågar man hoppas på Köpenhamn?

Foto: Alicej

I torsdags öppnade The Apartment sin julutställning skapad av fantastiskt inspirerande Helle Høgsbro Krag som är kvinnan bakom Crème de la crème à la Edgar . En riktigt mysig och lekfull utställning med mycket rött, precis i min smak.

Foto: @elledecorationdk

Häromdagen fick jag en inbjudning till den nya köksbutiken Kitchen & Beyond i Göteborg av den fantastiskt duktiga fotografen Fanny Hansson (som i övrigt tar alla underbara bilder för Artilleriet). Även om jag inte kunde delta så har jag njutit av deras vackra kök på avstånd via Fannys vackra bilder som visats både här och där i veckan som gått. 

Trendspottaren, designkonsulenten och inte minst instagramstjärnan Nina Bruun som tidigare arbetat hos danska Muuto har nu gått frilans, och i veckan höll hon tillsammans med Brdr. Krüger ett pressevent för att fira firmans 130 års jubileum. Enkelt och vackert eller hur?

Foto: @asrosenvinge

I dag är det advent och precis som Malin hade jag missat att det var denna helgen. I går städade jag lägenheten och idag skall en del av vårt pynt upp, men precis som Malin så hoppar jag fönsterputsningen så jag kan lägga tiden på adventsmys med familjeni stället.

Fin 1:a advent till dig,

Kram Caroline