Jag fick ett mail...

För några veckor sedan fick jag ett mail som jag först trodde var ett skämt. Frida Ramstedt aka superbloggaren och entreprenören som driver en av Sveriges ja, skandinaviens största bloggar Trendenser.se hade planer om ett Köpenhamnsbesök och ville höra om jag kände för att guida henne runt här i Köpenhamn. Snabbt som sjutton svarade jag JA och i morgon är det dax för mig och Team Trendenser att göra Köpenhamn.

Jag ser SÅ mycket fram till att strosa runt och visa fram några av 'mina' favoriter i denna vackra stad och jag har så klart kameran över axlen så jag kan dela med mig av vår rundtur här på bloggen.

Vill du följa oss rundt under onsdagen och torsdagen så kika in på min insta: @carolineflindtcom

Vi har massa spännande besök inplanerade, fortsättning följer!

Kram Caroline