Julklappen till alla inredningsälskare

Den Malmöbaserade duon Petra Bindel(fotograf) och Emma Persson Lagerbergs(stylist) står bakom en rad fantastiska inredningsreportage som jag kan se igen och igen utan att tröttna. Jag har under senare tiden via instakontot för deras nya förlag Puss Publications,  kunnat se att dom haft något spännande på gång och igår fick jag svaret på svenska Elle Decorations blogg:

Tjejerna har gjort sin första inredningsbok!!

Jippi!!

I boken har de samlat sex hem från olika städer och det bästa av allt, där är fler böcker på väg. Boken kommer bland annat säljas hos Artilleriet så nu vet jag vad jag skall önska mig i julklapp.

Emmas gröna kök och Petras härliga funkishus är två av mina absoluta favoriter och har båda varit med i svenska Elle Decoration.

Stylingen är av Emma och foto av Petra.

Petra och Emma