Admiralgade 26

carolineflindt-admiralgade26-08.jpg
carolineflindt-admiralgade26-01.jpg
carolineflindt-admiralgade26-09.jpg
carolineflindt-admiralgade26-06.jpg
carolineflindt-admiralgade26-02.jpg
carolineflindt-admiralgade26-05.jpg
carolineflindt-admiralgade26-04.jpg
carolineflindt-admiralgade26-03.jpg

I fredags var jag och min man ute och delade en flaska bubblor och åt en tidig middag på stan. På senaste tiden har jag sett så många bilder från Admiralgade 26 på socialamedier, så jag tänkte att detta var ett perfekt ställe för två inrednings- och designälskare som oss. ÄLSKADE verkligen inredningen och den visuella identiteten som All The Way To Paris vist står bakom. Personalen var urgullig och maten var god, kunde varit lite med fisk i min Bouillabaisse men annars var det väldigt härligt ställe som jag varmt kan rekommendera. 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: