Weekly delights

Ny vecka och jag är hemma i Köpenhamn igen efter några dagar i den svenska huvudstaden. Jag har hunnit med att jobba och hänga lite med vänner och familj och fått massa inspiration, väldigt härligt! Nu är det tid till lite 'Weekly delights' från veckan som gått, tror faktisk att jag framöver kommer köra denna på måndagen. Är ni med? Nu kör vi! 

Styling: Sidsel Zachariassen Foto: Frederikke Lea Heiberg

Just nu kan du njuta av min kära vän och kollega inredningsstylisten och butiksägaren Sidsel Zachariassen hem på boligmagasinet.dk . Sidsels hem som ligger i fiskebyn Tisvildeleje norr om Köpenhamn, är magiskt och hon är fantastisk till att skapa elegant julstämning på ett modernt och äventyrligt sätt. Se mer HÄR!  

Foto: Ulrika Randel Seventeendoors

I veckan bjöd tidningen Residence in sina bloggare på frukost hos den nyöppnade kreativa mötesplatsen Alma, vilket blev dokumenterad online här, här och här. Jag promenerade förbi på Nybrogatan i torsdags i hopp om att komma in och ta några bilder men tyvärr hade man inte öppet. 

Foto: Jennifer/A Merry Mishhap

Frama har lanserat en ny ytterst minimalistisk vägglampa i förbindelse med öppningen av Annaleenas nya inredningsbutik.

Egentligen har jag för längesedan fått overload av gyllene metaller, men jag måste erkänna att jag är lite förtjust i denna oformliga vas som modedesignern Stine Goya designat åt Kähler. Bilden hittade jag hos danska 'September Edit' vars blogg och insta jag i övrigt kan rekommendera.

En av mina svenska favoritbloggare, Johanna Bradford, har ännu en gång sålt sitt vackra hem för att flytta. Nu har lasset gått tillbaks till Göteborgs vackra område Linnéstaden och jag är säker på att vi är många som är nyfikna på hur det nya hemmet kommer inredas. 

Att julpynta behöver inte vara så komplicerat, se så vackert och enkelt det kan göras!

Se mer HÄR!

Ännu en nyhet från Norm för Menu, ett vackert kubiskt bord där fokus ligger på materialet. 

Sist vill jag uppmana er att kolla in hos coola och super inspirerande Frida som utöver att producera super proffsiga inlägg VARJE(!!) dag har en imponerande julkalender på bloggen med fantastiska produkter som jag mer än gärna skulle vilja vinna. 

Önskar dig en fortsat fin måndagskväll, hörs i morgon!

Kram Caroline