Min dag i bilder - Fredag på Frederiksberg

IMG_7517.JPG

Ljuvlig lunch hos 42Raw .

Underbara planter utanför Bak.

Mysig stämning med levande ljus hos Moshi Moshi Mind.

Stilren jul hos Black. 

I dag har mitt fokus varit inköp av julklappar, och vid lunchtid kunde jag klappa mig själv på axeln och konstatera att jag hade läget under kontroll. Detta firades med en brunch på 42Raw som är ett av mina favorit lunchställen. Ni ser ju hur gott det ser ut och ja sorry för gul bild men ljuset just nu är inte så mycket att hänga i julgranen.....

Efter maten cyklade jag ner längs Frederiksbergs bästa shoppinggata - Gammel Kongevej. Hade tagit kameran med mig och fick lust att ta lite bilder till bloggen. Nästa gång ni kommer till Köpenhamn så LOVA att ta en taxi eller promenera till Gammel Kongevej och Værnedamsvej, här finns så många härliga ställen att besöka. Jag tog massa bilder från några av mina favorit butiker som jag kommer visa i lite olika posts under de kommande dagarna. Nu skall jag krypa upp i soffan med en kopp te eller kanske blir det glögg. Ha en fin kväll!

Kram Caroline