Genbyg Pop-Up Shop + god jul!!!

carolineflindt-genbyg-01.jpg

Hej kära vänner! 

Vi har landat på Fyn och strax är det jullov som gäller, men först vill jag visa er några bilder från Genbyg's fina Pop-Up shop, i Butik Blacks sidolokal på Gammel Kongevej 103 Frederiksberg, som jag besökte för några dagar sedan. Butiken har sista öppningsdag idag, så är du på jakt efter en personlig present av återvunna material eller vacker keramik av danska Anne Black, så är det hit du skall gå. Hinner du inte förbi innan jul så kan man alltid besöka Genbyg's stora showroom i Kastrup utanför Köpenhamn eller kolla in webshoppen genbyg.dk . Anne Blacks keramik kan man alltid köpa i hennes fina butik Black lite längre ner på vägen.

Nu skall jag ta jullov i några dagar. Återkommer med rapport när vi är tillbaks i Köpenhamn.

Önskar dig några härliga dagar med nära och kära,

Kram Caroline

carolineflindt-genbyg-13.jpg