God fortsättning!

Hej och god fortsättning!

Vi har landat hemma i Köpenhamn igen efter en härlig jul hos min svärfar, som bor mitt i gulliga Svendborg som ligger på södra Fyn precis vid vattnet. Vi har haft några väldigt slappa och mysiga dagar med dansk julmat, massa godsaker och en del promenader och nu känner jag mig redo för vardagen, bra rutiner och nystart. Julgranen har åkt ut på balkongen, pyntet är nerpackat, lägenheten har fått en omgång med dammsugaren och idag skall jag inhandla en härlig krispig buket blommor till köksbordet.

Älskar att reflektera över året som gått och att fantisera, drömma och planera för vad som komma skall. Känns som att allt kan hända!! Nu skall jag hoppa i träningskläderna, duka fram lite frukost och efter det gå ut på en liten promenad i friska luften.

Önskar dig en fin dag, Kram Caroline