Mitt 2016 + Gott nytt år!!

Ligger här i soffan i väldigt mjuka kläder under ett fluffigt täcke tillsammans med min man och njuter av första dagen i 2017. Vår dotter är inne hos grannkompisen och vi halvkollar på en serie och halvslumrar lite. Vi hade en väldigt härlig kväll igår med gamla vänner och massor av barn och kvällen slutade med att vuxna och barn dansade in i det nya året i våra vänners kök. Underbart!!

För mig har 2016 varit extremt utmanande men också utvecklande, speciellt jobbmässigt. Jag har verkligen försökt att hålla huvudet kallt och ha tålamod och de senaste månaderna känns det som att jag ÄNTLIGEN är på väg åt rätt håll. Såå tacksam för min fina familj och vänner som alltid är där och supportrar och så är jag också djupt tacksam för vårt hem som för mig fungerar som en stor trygg borg när livet känns svajigt. 

Jag älskar att reflektera över livet, att zooma in och zooma ut och sätta mål. Innan jag går in i 2017 så kommer därför en summering från året som gått med hjälp av bilder från bloggen och insta.

Håll till godo!!

carolineflindt-2016-01.jpg

2016 startade med ett 5 månaders projekt hos min kompis och kollega Sidsel i Tisvildeleje. Jag utmanade mig själv och tog på mig jobbet att designa och skapa hennes nya hemsida seasonsbysidselz.dk och efter mycket jobb kom vi till slut i mål, en väldigt härlig känsla. Under våren var jag också med och assisterade Sidsel vid roliga styling projekt, bl.a. ett event för Iittalas kollektions med Issey Miyake i en fantastisk våning mitt i Köpenhamn.

En söndag i mars tog jag och min fina kompis Jaqueline bilen över till Malmö för att delta i 'Frukostfolkets' workshop hos Organic Makers. Så otroligt roligt att möta Johanna, vars blogg jag följt länge, härliga, levnadsglada Hanna(som precis som jag är svensk i Köpenhamn) och Alice vars bilder jag inte kan sluta att titta på.

På denna workshop mötte jag ännu en ny bekantskap, fina Johanna som också senare under våren deltog i Sidsels pappersblomster workshop i Tisvildeleje. 

Privat har det varit ett lugnt år. Inga stora resor eller liknande. Vi har njutit i det lilla och hängt på balkongen, haft en härlig familjespahelg i Sverige, hängt med vänner och familj i sommarhuset på Fyn och varit på bröllop i Stockholm. 

carolineflindt-2016-02.jpg

Efter sommaren fram till nu har det varit fullt upp. I Augusti startade jag på nytt jobb men kände ganska snabbt att det inte kändes helt rätt för mig, så efter att ha lyssnat på magkänslan sa jag upp mig. Inte helt lätt beslut när man gillar människorna man jobbar hos, men rätt för mig 'in the long run'. Innan detta hann jag med en jobbresa med min chef till London. Det blev en härlig inspirationsboost och vi hann verkligen med mycket på kort tid. Så här i efterhand är jag mycket tacksam för att jag kom med. Tack G!

1 oktober startade jag upp min firma Caroline's Everyday Delights och de senaste månaderna har jag i ganska lugnt tempo jobbat på och nätverkat både IRL och online. Jag har bokat möten och haft möten, jag har jobbat på med bloggen, jag har varit ute på roliga pressmöten, gått på Bolig Magasinet, Costumes och Bo Bedres Design Award, varit i Stockholm för att kolla in ett inredningsprojekt mm mm.

En av höstens höjdare var att bli kontaktad av sveriges största inredningsbloggare, Frida från Trendenser.se och få hänga med henne och hennes agent här i Köpenhamn. Super häftigt att få ha en sådan inspirerande 'mentor' i sin närhet och jag ser fram till fler möten och eventuella samarbeten i 2017.

Yinyogan har varit med mig som et stort stöd under året, när det snurrat lite väl mycket i huvudet. Det är med stor glädje att jag i maj 2017 kommer börja utbilda mig till Yinmind lärare. Min dröm är att jobba med både yogan och inredningen i mit firma. En helt perfekt kombination om ni frågar mig! 

Så, nu lägger jag 2016 bakom mig och riktar fokus mot 2017. Jag har så många drömmar om vad jag vill både proffesionellt och privat. Redan i januari, som normalt brukar kännas grå ock tråkig, finns en hel massa roliga saker inbokade. Det känns mycket lovande faktiskt.

Nu skall jag återgår till horisontalläge i soffan. Jag önskar dig en skön kväll och ett riktigt gott nytt 2017!!

Kram Caroline