Weekly delights

Efter en avslappnande helg hos mamma i Halmstad är jag nu tillbaks i Köpenhamn igen. Bloggen har som ni kanske märkt fått vila, men nu är jag 'back on track' med lite 'Weekly delights' som jag snappat upp under den senaste veckan på diverse digitala kanaler. Enjoy!!

Just nu kan du uppleva danska textildesigner Helene Blanches vackert dukade julbord och julgran på museet Ordrupgaard norr om Köpenhamn. Helene har dom senaste åren gjort sig känd för sina vackra tapeter och textilier och hennes unika handgjorda julpynt som ses på julgranen kan under utställningsperioden köpas på museet.

carolineflindt-weekelydelights-01.jpg

Norm Architects har designat ett nytt stilrent badkar för spanska märket Inbani, älskar deras minimalistiska och samtidigt mjuka formspråk.

carolineflindt-weekelydelights-02.jpg

 Efter att ha deltagit i tv-programmet 'Løvens hule' på DR1 har Urban Garden Company har fått entreprenören Ilse Jacobsen med som investor och i forbindelse med detta har den danska webbutiken börjat designa egna produkter. 'Urban gardening' är mer populärt än någonsin, så det blir spännande att följa firmans utveckling. Deras fina ekologiska fröpaket är perfekt presentidé till statsbor som drömmer om att skapa sin egna lilla grön oas.

carolineflindt-weekelydelights-06.jpg

Via Retro Villas insta upptäckte jag Ferm Livings fina doftljus, härligt med lite rustik look, eller hur?

carolineflindt-weekelydelights-05.jpg
carolineflindt-weekelydelights-03.jpg

Moshi Moshi Mind har lanserat 2 snygga och goda nya örtteer som gärna får komma hem och stå på min tehylla. 

carolineflindt-weekelydelights-08.jpg

Meli Melis soffor är så himla fina, häromdagen såg jag denna senapsgula version på deras insta och blev väldigt sugen på lite färg till vårt vardagsrum.

carolineflindt-weekelydelights-07.jpg
carolineflindt-weekelydelights-09.jpg

Klädbutiken Holly Golightly och Crème de la Crème à la Edgar har öppnat Pop-Up shop på Tullinsgade (en sidogata till lika charmerande Værnedamsvej), måste cykla förbi där snarast.