Drömkontor: Nomad Workspace

Skærmbillede 2016-12-06 kl. 14.47.06.png

Efter att ha jobbat i öppet kontorslandskap i snart 10 år har det varit väldigt lyxigt att nu kunna jobba hemifrån. Jag kan dock märka att jag får mer och mer lust till att kunna 'gå på jobbet' och därmed släppa tankarna på tvätt som skall vikas och golv som behöver dammsugas. 

Jag har många gånger fantiserat om mitt eget kontor där jag kan sitta och jobba och vara kreativ. Via instagram fick jag häromdagen ögonen upp för Nomad Workspace, ett super läckert kontorhotell mitt på Nørrebro vid Skt Hans Torv. Vad jag kan se så har man låtit duktiga stylisten och inredaren Natalia Sanchez Echevarria stå för inredningen och resultatet är enormt vällyckat. Älskar att man vågar leka med färger och läckra designprodukter. Vore verkligen inte fel att ha sitt kommande kontor här.....

Alla bilder är lånade från Nomad Workspaces instagram och @frederikdarre .