Read, need, wear, want - December

Hej!

Har gjort en 'Read, need, wear, want' för December. Inspirerad av Ulrika på Seventeendoors tänker jag från och med nu köra den en gång i månaden.

 

READ

Mina kära kollegor Christina, Rikke och Anitta har gjort denna bok med fokus på danska konstnärshem som lanserades för ett tag sedan. Jag inspireras av det 'levande' framför det trendiga och opersonliga och älskar att titta in hos kreativa människor, så denna bok får gärna ligga under granen i år.

 

NEED

 Rudolph Care gör dom finaste och snällaste hudprodukterna och jag är tokig i deras vackra förpackningar. Vill liksom fylla hela badrumsskåpet med dessa pastelliga tuber, flaskor och burkar.

Foto lånat av: @kinekleiven

WEAR

Så imponerad av min gamla mycket stilsäkra kollega Helle som har fått fantastisk succé med sitt smyckemärke ANNI LU. Jag har några av hennes klassiska armband med pärlor så nu är jag sugen på att prova detta

WANT

Jag är obsessed  mysbelysning och på jakt efter en liten lampa till vårt vardagsrum som är diskret och enkel. Tror jag skall slå till på denna fina klassiker från Gubi.