Monday reflections

Hej!!

Måndag igen, hold op hvor går tiden stærkt. Hvordan var din weekend? Mine to highlights var en lang lørdagsfrokost på café med en af mine bedste veninder og en søndagstur til skøjtebanen med familien og varm kakao.

Dagens billeder er måske et mærkligt miks, men illustrerer enlig meget godt hvor jeg er lige nu. Mit hoved er fuldt af spændende tanker omkring fremtiden, hvad vil jeg, hvad skal jeg og hvor jeg er på vej? 

Jeg er bestemt ikke det mest tålmodige menneske på den her jord, så det der med fokus, tålmodighed og at ta en ting ad gangen er det jeg arbejder med lige nu. Men, lytter man til hjertet så går det godt, så det gælder om at ha tillid og lade tiden ha sin gang:-)

Det øverste billede er en favorit af Julia Pike for Paper Collective som gerne må kommer her hjem og hænge. ELSKER farverne og så synes jeg det er så fedt at mikse foto med andre typer af kunst. Citatet kræver vist ikke nogen nærmere forklaring og det sidste billede må vist stå for den der balance som er så vigtig. Naturen er fantastisk og at lyset nu endelig er på vej tilbage giver håb. Jeg glæder mig til at vi er på vej mod flere lyse timer og muligheden til flere morgen- og aftenturer rundt mine elskede søer. Det var det hele for nu. Ønsker dig en fortsat fin mandag!

Vi snakkes,

Kram C