Workshop: Frukostfolket hos Organicmakers

Foto: alicejohnsson.se

Ok, så passerade nästan en hel månad här på bloggen utan ett endaste inlägg....:-( Jag har så mycket jag vill blogga om, men har inte rigtigt tagit mig tiden till det pga jobb, påsk, födelsedagar mm. Men NU äntligen sitter jag här, och det känns så himla mysigt:-) 

Idag vill jag dela med mig av några utvalda foto från den underbara workshoppen med ‘Frukostfolket’ som jag och min fina kompis J besökte i Malmö den 20:e mars. Vi var 12 tjejer som haft turen att få varsin plats på Johanna och Hannas 3:e Frukostfolket workshop. Dagens location var, samarbetspartnern og den naturliga hudvårdsfirman, Organicmakers charmereande butik/showroom mitt i Malmös coola hamnområde.

Foto: alicejohnsson.se

Jag och J hade fullt upp med den otroligt goda maten, så bilden är ovan är lånad af den inhyrda fotografen Alice som jag i övrigt  hade glädjen att få en liten pratstund med. Såå inspirerande att höra om livet som fotograf i Göteborg!

Efter maten blev vi introducerade till alla super härliga oljor av de passionerade ägarna Josefin och Daniel. Målet var att vi alla skulle få skapa vår egna ansiktsolja i en vacker personlig flaska.

Foto: alicejohnsson.se

Här sitter jag och J mätta och glada till vänster om Hanna:-)

In action.

Min helt egna olja!

Vi hade verkligen en urmysig förmiddag och skulle inte säga nej till att vara med igen!

Fin torsdag till sig,

Kram Caroline