Jeg søger job!

Svensk indretnings- og boligspecialist med fingeren på pulsen søger nye udfordringer i bolig- og livsstilsbranchen.

Faglig profil:

Jeg har en solid redaktionel baggrund kva 10 år som interiørstylist og nyhedsredaktør på Bolig Magasinet, et af Danmarks største boligmagasiner. Jeg har altid haft en passion for indretning og design og elsker at kommunikere visuelt og sprogligt på forskellige medieplatforme. Jeg har blogget om indretning og livsstil på hobbyniveau siden 2009 (www.carolineflindt.com).

Jeg kan give dig:

Jeg kan skabe inspirerende blikfang til så vel digitale- som trykte medier. Jeg får selv min viden via magasiner, blogs, Instagram, Pinterest og holder mig dagligt opdateret om hvad der rører sig i branchen, jeg er ikke bleg for at kaste mig over nye, digitale trends- og platforme.  Jeg er en stærk researcher med et skarpt æstetisk øje, og med sikker hånd sammensætter og udvælger jeg produkter for at skabe personlige og indbydende miljøer både online, på tryk og virkeligheden. Med mig får du adgang til et uvurderligt netværk i branchen i og uden for Danmark, Jeg arbejder super struktureret og er vant til at prioritere og planlægge mod deadlines.

Mine tidligere kollegaer siger:

‘Som interiørredaktør, var Caroline fagligt meget stærk, hun vidste hvad der rørte sig, havde styr på sine ting og leverede altid pletfrit materiale til Bolig Magasinet’. 

Louise Dorph, Tidl. Chefredaktør på Bolig Magasinet

‘Caroline er meget ansvarlig, pligtopfyldende og arbejder utrolig struktureret, så hun når sine deadlines. Hun nyder både stor respekt i branchen og bland sine kollegaer på redaktionen. Jeg kan kun give Caroline min bedste anbefaling.‘ 

Helle Blok, Chefredaktør Bolig Magasinet 

 

Har du et job til mig?

Jeg er åben og fleksibel, skriv til mig på cf@carolineflindt.com og lad os se hvad vi kan finde på sammen! Mit CV finder du på min LinkedIn profil HER.

De bedste hilsner

Caroline Flindt

PS. Del endelig i Jeres netværk:-)