Kähler SS17

Om ni följer mig på min instaprofil: @carolineflindtcom har ni säkert sett att jag var på en väldigt härlig pressbrunch hos danska Kähler igår. När man sitter hemma och jobbar så är det väldigt skönt att komma ut och möta kollegor och inspireras. Som alltid visade Kähler massa fina nyheter. 

Unico_Vases_Flowerpot_Frontview_Low resolution JPG_320103.jpg

Studio Arhojs fina vaser kan nu fås i nya ljusare färger, STORT like från mig!!

HH_Teapot_Cups_White_Low resolution JPG_320108.jpg

Den storsäljande servicen Hammershøi hade vuxit och fått ännu fler fina delar , bl.a. denna fina tekanna som jag är säker på blir en succé.

Spargrisen i form av en fisk är en relancering. Gillar att den lite flammiga glasyren och vackra färgskalan. Den perfekta doppresenten om ni frågar mig.

Nu skall jag packa upp matkassarna som står här brevid och fixa kvällsmaten. I morgon skall jag till pressmöte hos min kära gamla chef Louise som skall visa vårkollektionen för sitt märke A Simple Mess. Kolla in på instastories och insta i morgon så får ni se film och bilder från detta. 

Kram Caroline

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: