READ, NEED, WEAR, WANT - JANUARI

Hej!

En månad har passerat och nu har det blivit tid till en 'Read, need, wear, want' för januari.

Håll till godo!

READ

Jag älskar härliga gröna kokböcker så jag skall helt klart investera i Sarah Brittons nya alster som utkommer i början av februari.

NEED 

Jag har egentligen inga problem med vintern, tycker det är mysigt att hänga inne med tända ljus och gå långpromenader i vinterblåsten. Men, när jag såg den danska bloggaren Emily Salomons bilder på från Bali så känner jag att en semester i värmen med familjen, yoga, juicer och sund mat inte hade varit helt fel....

cf-sko-yvonnekone.jpg

WEAR 

Yvonne Koné är estetiker ut i fingerspetsarna och allt hon rör vid blir såå fint. Jag har skoskåpet fullt med svarta skor så känns som det är på tiden att investera i lite färg till fötterna.

WANT

Om några veckor är det möbelmässa i Stockholm och tid till årets stora designfest - EDSDA. Bl.a. skall priset 'årets inredningsbloggare' kåras av läsarna och det vore väldigt, väldigt, väldigt roligt om jag fick en inbjudan. Vill super gärna ta mannen under armen och mingla runt med de otroliga prisutdelarna ovan och resten av den svenska inrednings - och designelit. 

Håller tummarna:-)

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: