Slow friday!!

carolineflindt-montana-05.jpg

Hej alla ni som tittar in här på min blogg!

Härligt med fredag eller hur? Min vecka har varit så otroligt intensiv och även om det faktiskt bara varit härligheter, så känns jag det i kroppen idag. Har därför gett mig själv en lugn, lugn förmiddag med yinyoga på vardagsumsgolvet(somnade när jag kom till avslappningen) och efter det blev det en timme på soffan. Otroligt skönt måste jag erkänna. Nu skall jag försöka få överblick över min todo-lista och kalender och sedan hämta V i skolan. Vid 17 skall jag och mannen cykla ner till stan och gå på öppning av Fredericia Furnitures nya showroom. Kommer filma på Instastories så kolla in där om du är nyfiken på hur det blir. Alltid kul att träffa folk från branchen och få ett litet glas:-) När det är slut så skall vi raka vägen hem och se X Factor med lilla V.

Önskar dig en skön helg!!

Kram C

Ps. Så glad för min nya fina 'Panton Wire' kub som jag fick med hem på förra fredagens pressmöte hos Montana, perfekt till kaffe och härliga tidningar!