Weekly delights

Hej!

Hoppas din måndag varit fin. Jag startade med en skön morgonpromenad i solen och sedan har dagen rullat på framför datorn. Skall strax stänga ner men först skall jag naturligtvis ge er lite härliga nyheter som jag fastnat för under veckan som gått.

H&M har nu släppt ett gäng bilder på deras vårnyheter och denna serie stylad av Lotta Agaton, fotograferad af Pia Ulin är extra delikat i så väl färgval som styling. Otroligt läckert att blanda senapsgula och rosa nyanser. Den vackra blomman i fönstret är med till att skapa liv i bilden så att den känns 'äkta' även om det bara är en uppställning. Mycket inspirerande!!

I förra veckan bjöd danska Ferm Living in till nyårsmottagning och pressvisning av deras SS17 nyheter på galleriet Andersen's Contemporary. Jag kunde tyvärr inte delta, men som tur var kunde jag följa med lite på insta eftersom stor del av den danska pressen var där och dokumenterade med bilder och 'Instastories'.  Att dömma av bilderna så var det en super fin kollektion och jag ser fram emot at titta närmare på champagneglasen som ses här på bilden i skåpet, som också är en nyhet.

Via Inredningshjälpen har jag noterat att Tom Dixon utökar sin tillbehörslinje med diskmedel, tvål och handkräm i dekadent och glamourös förpackning. Ser spännande ut som altid när denna kreativa engelsman varit i farten.

Nästa gång jag kommer till Paris skall jag helt klart besöka Flora Danica som är inrett av dansk/italienska designparet GamFratesi.

 'Teema Tiimi' är namnet på Iittalas nya service till det globala köket, som precis som klassikern 'Teema' är enkel och tidlös. 

Vårt hem saknar skohorn, får helt enkelt klicka hem detta fina från Skageraks vårkollektion! 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: