Kartotek Copenhagen

HEJ!!

Oj, så snabbt veckan har gått och bloggen har blivit lite lidande, men kom ihåg att ni alltid kan hitta mig på insta när det blir lite tyst här:-)

Anyway, just nu är det så mycket fint jag vill visa er så det är svårt att välja bland alla nyheter. Eftersom det är nytt år och vi alla inklusive mig själv har extra mycket lust att få koll på läget, så startar jag med lite nyheter från danska Kartotek. Älskar deras estetiska univers och miljöbilderna som stylats och fotograferats av duktiga Anne-Sophie Bak Rosenvinge är inte mindre än fantastiska!

Anteckningsböcker kan man aldrig få nog av.

Har precis klickat hem denna planner, som jag skall använda för att hålla koll på innehållet här på bloggen. Jag älskar det digitala men ibland är det härligt att jobba lite analogt.