Fredagslistan

Alldeles snart är det helg så jag går jag rakt på sak, här kommer denna veckas fredagslista:

I VECKAN HAR JAG.....

Veckan har gått så fort att jag nästan inte minns. Eller jo, i tisdags var jag och min kära man på trendtalk hos Kinfolk här i Köpenhamn och det var super interessant. Atelier Cph berättade om trenderna för 2018 och Jonas Bjerre Poulsen från Norm Architects(som inrett Kinfolks kontor) berättade om sin firma och olika spännande projekt.

VECKANS BÄSTA.....

När jag på samma event mötte denna gulliga tjej som berättade att hon kommit hela vägen från Malmö efter att ha läst om eventet på min blogg! Så kul att få ansikte på en bloggläsare:-)

VECKANS SÄMSTA.....

Att jag tyvärr inte fått en av de eftertraktade biljetterna till Elle Decorations fest i förbindelse med Möbelmässan i Stockholm i Februari:-(     Får helt enkelt hoppas på bättre tur nästa år. 

JUST NU.....

Ser jag väldigt mycket fram till att hålla helg och koppla av med soffmys och ett glas rödvin.  Eftersom min man inte vill se SKAM och han skall ut ikväll så tror jag det får bli några avsnitt när vår dotter har somnat.

I DAG SKA JAG.....

I dag har jag varit på möte men en fotograf och efter det ätit lunch med min man. Skall helt klart få till fler sådana luncher framöver, väldigt härligt med lite vuxentid mitt i vardagen.

I HELGEN.....

Jag skall definitivt till yinyoga i morgen, min kropp längtar. Så skall jag kanske en sväng förbi Stillebens nya butik som öppnar i morgon, köpa födelsedagspresent till mannen som blir 45(!!) på måndag, fika med vänner och så tror jag vi skall locka med svärfar till Ordrupgaard Museum eller Louisiana på söndag. 

NÄSTA VECKA.....

Mannen skall firas på måndag, på tisdag blir det pressvisning hos Ilva och fika med två gamla Bolig Magasinet kollegor, på torsdag pr-event med en kompis och fredag möte med PR-byrå.

Nu skall skall jag kila över och handla lite till kvällen. Önskar dig en härlig helg!

Kram Caroline