LATELY - presentjakt, madellatte, tidningstips, yinyoga, butiksinviging, födelsedagsfest mm.

Hallå! Sorry för min frånvaro men senaste dagarna har det verkligen varit full rulle. Här kommer lite bilder från dagarna som har gått:

Var tvungen att köpa senaste nummret av Boligliv när jag såg den fina konstkalendern som gjorts i samarbete med Stilleben och Krickelins vackra konstvägg på omslaget. 

Lördag förmiddag efter frukosten brukar jag samla trådarna vid köksbordet. Fixa matplan för veckan som kommer, beställa mat på Nemlig.com(skönt när man bor på tredje våningen utan hiss), surfa runt på mina favoritbloggar, dricka te och alldeles för mycket kaffe och babbla med min fina mamma eller lillebror med familj på Facetime. 

 

I lördags öppnade äntligen Stilleben no 22 som jag tidigare skrivit om här. Jag cyklade förbi en snabbis för att kolla in butiken efter min yinyoga och det var fullt med folk och väldigt, väldigt fint.

Det serverades härliga drinkar och stämningen var helt i topp. 

Lördagen gick också med att leta present till min kära man som fyllde 45 år i måndags. Efter att ha cyklat runt halva Kph så lyckades jag finally hitta två fina presenter, och som belöning blev det en paus på Raw42 med härliga tidningar, mandellatte och en bit raw chokladkaka, sååå sjukt gott!!

Lördagkväll i köket med musik, ljus, fina blommor och ett glas rött. 

Söndag förmiddag promenerade jag förbi vår 'granne' Radiohuset och vidare till frissan. Älskar gamla byggnader som denna där man tänkt över minsta detalj. Återkommer med fler bilder från denna arkitektoniska pärla en annan dag. 

I senaste RUM får man komma på besök på inredningsarkitekt Nadia Olive Schnack och mäklaren Adam Schnacks kontor, såå himla inspirerande och annorlunda på ett härligt sätt.

I måndags firade vi C med ett klassiskt dansk 'morgenbord' med massa godsaker.

Efter vi lämnat lilla V i skolan stack vi på 90 min yinyoga. Det var första gången för min man, men definitivt inte sista. Efter det hade jag bokat bord på Väkst som är restaurangen på hotellet SP34. Mycket fint och gott.

Innan vi cyklade hem för att fixa inför kvällens middag, så lurade jag med C in till Stilleben igen. (Man skulle nästan kunna tro att jag är sponsrad men det är jag absolut inte:-)) Jag vill nämligen ta lite bilder utan massa folk. Lovar att lägga upp dom på bloggen snarast.

Nu skall jag kicka igång dagen med allt vad det innebär. Önskar dig en fin dag!

Kram C