Happy weekend!

IMG_8394.JPG

Fredagen är här och jag känner att jag behöver hålla helg nu med allt vad det innebär. Jag drömmer om långsamhet, att läsa, att vila och att vara med min familj. Att prata i telefon med dom som betyder något, äta bra, energigivande och god mat. Att var ute i friska luften och röra på mig.

Här en liten samling av saker jag gillar just nu. Visst har tulpanerna vackra färger? Citron och ingefära är ett must för att undgå envisa bakterier. Härliga ekologiska oljor och krämer ger spakänsla i mitt badrum. Nya vårskor som min man överraskade mig med i veckan. En härlig hög från Kartotek som kom med posten(tack snälla Julie). En keramikdekoration som min man gjort som jag tycker är så vacker. Och en 'dummy' av mina kommande visitkort som äntligen blivit skickade iväg till tryckeriet(tack, tack, tack snälla C:-)).

Nu skall jag in i köket och fixa kvällsmat och hålla helg.

Ha en fin kväll och helg, kram Caroline