Butiksnytt - Stilleben no22

God morgon kära du!

Nu har vardagen startat här i Köpenhamn och jag har precis vinkat hej då till mannen och dottern som cyklat i väg till jobb och skola. Som ni har märkt så har jag tagit lite ledigt från bloggen över julen, men nu är jag tillbaka med full styrka och det skall bli såå himla kul att komma igång igen.

Foto: Via Stilleben.dk

Idag vill jag dela med mig av en härlig nyhet som jag läste om på insta och sedan i tidningen Børsen under julen.  Den 21:e januari öppnar danska succébutiken Stilleben ännu ett inspirerande designparadis på 300(!!) m2 vid Nørreport Station. Enligt de två ägarna och designerna Ditte och Jelena(Se foto under text), är visionen med det nya mini-varuhus att ge besökarna en upplevelse som handlar om mer än bara shopping. Har du vägarna förbi Köpenhamn i slutet av januari och är på jakt efter lite härlig inspiration, så föreslår jag att du hoppar av tåget på Nørreport station och spenderar lite tid i den danska designduos nya butik på Frederiksborggade 22. När du tittat färdigt på alla vackra möbler, keramik, böcker och konst och shoppingbehovet är tillfredsställt kan du strosa över till Torvehallerna och avsluta med något gott att äta och dricka.

Önskar dig en fin dag, Kram Caroline