My weekend

Halloj!

Måndag och ny vecka, igen. Här i Köpenhamn är det grått och ruggigt och efter att ha varit hemma med en influensa sjuk liten 7-åring stort sett hela förra veckan, så har det nu tyvärr blivit min tur. Blä!! Försöker att boosta mig med allt - vitaminer, ingefära, vetegräs og allt vad det nu heter. Nästa vecka skall jag och mannen till Stockholm på möbelmässan och då vill man ju absolut inte var sjuk.

I fredags fixade jag ihop en härlig juice på dotterns begäran. Färgen blev så vacker att jag var tvungen att ta en bild. Väldigt matchy, matchy till förra veckans tulpaner i olika rosa och röda nyanser.  Vad jag hade i? Ingefära(så klart), rödbetor, fryst banan, hallon, chia, äpple, citron, vatten och lite grekisk yoghurt. Brukar oftast göra smoothies, för jag tycker det är så synd att så mycket går till spillo när man gör juice, och så mättar smoothien mycket bättre. 

Helgen har varit väldigt lugn pga sjukstuga. Vi har tittat på serier, vilat, surfat och lagat mat och jag har faktiskt bara varit inne hela helgen. I morse tog jag en kort promenad för att få lite luft innan jag satte mig framför datorn, men det var nog för tidigt för nu är jag ännu slöare. Well, well, nog om det, nu skall jag stänga ner datorn för strax kommer min svärfar på middag. Det blir takeaway med hemmagjord sallad..:-) 

 Önskar dig en fin måndag kväll, Kram C