På besök - Samira Kudsk PR

Sedan jag startade upp som egen har jag lagt mycket tid på att ta möten med folk i mitt nätverk. Jag gillar verkligen att blanda jobb på hemmakontoret med riktiga möten med spännande kreativa människor, som brinner för det dom jobbar med. Jag går alltid hem med härlig energi i kroppen och är full med inspiration efter sådana möten.

I fredags hade jag en lunchdate med Samira Kudsk som äger Samira Kudsk PR, på hennes fina kontor och showroom här på Frederiksberg. Utöver att se på produkter från alla de brands som hon representerar så fick vi ett väldigt fint och personligt samtal medan vi åt vår lunch. Innan jag cyklade vidare passade jag på att ta lite bilder av showroomet och fick väldigt mycket lust att få ljusrosa golv hemma och ny konst.

Dagen bjöd på vackert solljus.

Gillar mixen av det feminina och maskulina i Samiras inredning. 

Man kan aldrig få nog av fina små stilleben.