Hemma hos mig

2017 har rullat igång och vardagen är tillbaka. När familjen lämnat lägenheten jobbar jag på framför datorn. I går startade jag dagen med möte hos den danska PR-byrån Inside PR och pratade framtidsplaner. Älskar att möta andra entreprenörer och höra deras tankar och idéer. Hoppas verkligen att vi kan hitta på något kul ihop framöver. 

Åh vad jag älskar böcker. Här en liten hög av dansk och svensk litteratur som jag dels köpt själv och dels fått i julklapp. Just nu blir det mycket inspiration till livet som frilans och till hur man hittar och behåller balancen i livet. 

På mitt lilla kontor står finheter som jag gillar. Älskar min Louis Poulsen lampa som ger super fint ljus på mörka vinterdagar. 

På bra dagar brukar jag sitta här och summera dagen i min dagbok innan jag hoppar ner under täcket. Mjukt och mysigt med mina favoritfärger. 

Nu skall jag strax över i skolan och hämta Violen, ha en fin kväll!!

Kram C