Fredagslistan

Fredag igen och därmed tid till årets första 'fredagslista'. Även om det känns som att det gått inflation i kloka citat online så vill jag från och med nu dela med mig av några 'wisewords' på mina fredagslistor som jag fastnat för.

Voilà!!

I VECKAN HAR JAG.....

Denna första vecka på det nya året har jag mestadels njutit av att vardagen är tillbaks, och försökt jobba lite på att få mer struktur på min arbetsdag. Blir såå lätt distraherad av alla informationsflöden som insta, face mm. MÅSTE jobba på att fokusera på en sak i taget, ha tålamod och generellt att vara mer offline så hjärnan får vila från intryck. Utmaning när man som jag är väldigt nyfiken och vill att allt skall hända NU!!  

VECKANS BÄSTA.....

Varje kväll innan jag somnar läser jag några sidor i denna på bok af Oprah Winfrey, och den är sååå bra!! Boken är en samling av hennes krönikor genom åren och full av personliga berättelser och tankar om livet. Kan varmt rekommenderas. 

VECKANS SÄMSTA.....

Jag försöker hela tiden att se positivt på det som händer i mitt liv även när där kommer motgångar, men något som absolut påverkar mig negativt är hur det ser ut i välden just nu: Krig, fattigdom och klimatfrågan skrämmer mig verkligen. Usch!! 

JUST NU.....

Att bara vara, ta pauser, vila och göra ingenting är också ett mål i mitt liv. När jag är färdig här blir det en powernap på soffan i 20 min. Såå skönt...

I DAG SKA JAG.....

Till Montana pressmöte inne i deras butik i stan, skall bli kul.

 I KVÄLL.....

När jag kommer hem från stan skall jag kolla Xfactor med familjen och kanske lite serie med mannen. Vi har ännu inte sett SKAM, vore kul att komma igång med den.

I HELGEN.....

Skall vi storstäda, gå på bio med min kompis och hennes son, jobba lite och gå till yinyoga.

NÄSTA VECKA.....

Har jag fått inbjudning till tre olika pressmöten: Kähler, A Simple Mess och Fredericia Furniture. Lovar att ta massa foto och dela med er här på bloggen.

Önskar dig en härlig helg!

Kram Caroline

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: