Weekly delights

Måndag igen och efter ett uppehåll är det nu tid till att visa er några favoriter från veckan som gått. 

I fredags var jag på ett event hos danska Montana och en af nyheterna var denna Limited Edition Gold version av 'Panton Wire' i 24 karat förgyllt stål. Passar perfekt till murriga 70-talstilen som vi ser så mycket av just nu.

Menu har lanserat en rad nya produkter, jag gillar soffan 'Tailor' i tidlöst och klassiskt design. 

Via Bolig Magasinets insta konto fick jag öga på denna vackra väggdekoration av duktiga Pernille Folcarelli, visst är den vacker?

I veckan kom Tine K Homes vårkatalog vars bilder får mig till att längta efter sommarsemester och långbords luncher på ett varmt och soligt Mallorca....

Den danska inredningsarkitekten Nadia Olive Schnack har verkligen öga för färger och mönster. Efter att ha arbetat hos populära Tapet-Café i några år har hon nu startat eget. I dag lanserades hennes nya hemsida som designats av super duktiga LA Graphic Design. Bilderna från hennes olika projekt funkar verkligen som en uppfriskande vitamininjektion på en grå måndag. 

Cecilie Manz har designat en ny liten fin högtalare för B&O Play. Som alltid när Cecilie håller i pennan är formspråket ytterst minimalistiskt. Gillar att man fotograferat bilderna på mitt favoritställe, Glyptoteket.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR: