Weekly Delights

Fredag og jeg tænker at vi kører en Weekly Delights med nogle smukke nyheder som fanget min opmærksomhed i den her uge!

rimage.jpg

Foto: Per Janssons mäkleri

Efter at Frida skrev om dette smukke hjem på sin blog i går så har de fleste af de svenske indretningsbloggere jeg følger lavet en post om dette ekstravagante Djursholmshjem som nu ligger ude til salg. Boligen har tidligere været vist i et 'Small Talk' hos The Way We Play som jeg bloggede om her. Marie-Louise Sjögren som bor her med sin familie er indretningsarkitekt med en helt fantastisk stil og er en stjerne til at skabe et hyggeligt hjem selv i de mest ekstravagante rammer.

Se alle billederne HER.

unnamed.jpg

Snart er det jul, tror jeg skal forbi Stilleben den 11:e nov og nyde årets første glas gløgg:-)

unnamed.jpg
unnamed-2.jpg
unnamed-1.jpg

Svenskt Tenn har åbnet en syateljé som en del af et integrationsprojekt. Smart tænkt! Lavendelpose, opslagstavle og tehætte, det hele må gerne flytte hjem til mig:-)

Screen Shot 2017-11-03 at 15.25.45.png

Frama har lavet en ny parfume, elsker dufter og kunne godt tænke mig at teste den. Smuk er den i hvert fald i sit enkle design.

line-dahy-ernst-foerste.jpg

Foto: Pia Winther. Styling: Stine Tidselbak Jacobsen

Søde og dygtige Line Dahy Ernst  viser nogle fine stilleben fra sit nye hjem i seneste nummeret af danske Elle Decoration. Alltid gennemført og super estetisk når Line har en finger med i spillet.

953eeb_cb239eb70a594f33b62e37b10ed6d445-mv2_d_2000_1286_s_2.png

Slutter denne blogpost af med et smukt inspirationsbillede fra Artilleriet som jeg lige opdagede hos Johanna. Fantastisk med en butik/webshop som har så høje ambitioner omkring inpirationsbilleder. Siger som Johanna, hurra og godt gået!!

Og til Jer, ha en dejlig weekend!!

KH C