Glædelig jul og godt nytår, vi ses i 2018!!

Om en uge er det juleferie på rigtigt, men jeg tænker at begynde at geare ned så småt allerede nu, ved at ta en pause fra at poste her på bloggen og insta. Efter et år med opstart som selvstændig så skal der lidt tid til at komme ned i gear. Så jeg starter så småt på min juleferie fra i dag. Jeg har stadigvæk en deadline der skal afklares og to dage i butikken, men udover dette vil jeg de kommende dage sørge for at se julekalender med min lille Viol, se færdigt The Crown(hvor er den bare flot lavet), kysse lidt på min mand, ta middagslure(ELSKER powernaps), købe de sidste julegaver, lave yin yoga, gå ture, ringe en god veninde og ønske glædelig jul, læse en bog eller to og ja begynde samle op på 2017 og formulere mine mål for 2018. Der skal nemlig lidt forandringer til både privat og professionelt. Der skal fokuseres på det som er vigtigt og ikke mindst på det mit hjerte banker for mest af alt. Mere om dette i starten af januar.

Nu vil jeg bare ønske dig en fantastisk ferie når du når så langt! Pas på dig selv om dem du holder af. 

Merry Christmas and a happy new year!!

Vi ses i 2018!!