Finheter från möbelmässan i Stockholm

Nu har jag kollat igenom mina bilder från mitt besök i Stockholm och här kommer ett litet utval av finheter som jag fastnade för.

När jag jobbade som nyhetsredaktör på Bolig Magasinet, var jag alltid väldigt fokuserad på att hitta nyheter till alla mina artiklar. Nu som egen utan deadline, strosade jag runt på ett helt annat sätt och insöp färger, former, människorna och alla fantastiska blommor som man till min stora glädje dekorerat montrarna med. Färgerna i år var verkligen mig. ‘Mina’ rosa toner sågs överallt och den nya populära kulören 'greige' var också starkt representerad. 

Utöver mässan så besökte vi ArkDes och utställningen 'Designed to Last', ute på Skeppsholmen.

Aldrig en Stockholmstur utan ett besök på Svenskt Tenn.

Nya Dusty Deco butiken på Brahegatan är som en enda fantastisk filmkuliss.